ca si voi am incercat sa ma ghidez in functie de forum in alegerea mea si sper astfel sa va ajut
Iata ce m-a lasat placut suprins :
-claritate display impresionant rezolutia fantastica pt un ecran de 7 inch
-aplicatie bluethoot de nota 10 , download sms , agenda, si ceea ce nu e spus pe site optiunea DUN -conectare la net prin telefon , destul de rar si mere
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
-aplicatia gps igo primo (nici nu am nevoie de altceva) e buna si conectarea se face cat ai zice 'gps'
-nota 10 pentru win ce 6.0
-convertor , calculator , etc
-desing placut , deosebit , spate din material siliconic , margine cromata , finisaje de lux si nu numai
-s-a mai spus ca e destul de micut procesorul pentru ecran - poate mai are frame-uri sesizabile la filme dar nu dranjeaza si putem sa gasim defecte doar daca le cautam cu tot dinadinsul la acest aparat - daca nu ar avea defecte ar fi perfect si nimic nu prea e perfect
-promptitudine livrare , confirmare comanda de apreciat .
Am luat produsul cu un card de 16 gb destul de ieftin si o husa indispensabila apropo deasemenea foarte solida daca imi permiteti a spune asa
-fiind un impatimit al ecranelor mari am optat pt 7 inch si bine am facut , la pretul asta jignitor de mic nu are rost sa iei mai mic , '' vezi si pietrele de pe sosea pe el''
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-suplineste 60/70 % din functiile unei tablete , deci castig aproape dublu la cumpararea acestui device
-portul AVIN merge , e ok -pentru asta l-am si ales in detrimetul 7004 hd
-accesorii peste accesorii incarcator masina , incarcator camera, cablu av in , cablu USB , suport normal, foarte multe in pachet
-singurul minus deranjant este sunetul care desi foarte clar se aude foarte incet in muzica si filme se aude foarte incet , chiar si cu casti , in aplicatia gps insa e ok , dar tinand cont de destinatia aparatului , si faptul ca muzica si filmele le rulezi la plictiseala in loc de tableta nu cand conduci , e un minus putin important .
In magazin asa ceva am vazut la 9-11 milioane si aici e....nebunatic de ieftin
Pe scurt , nu stiu ce ati mai vazut voi dar de aici nu va puteti dezlipi fara sa cumparati o astfel de minune ,fie chiar si alte modele ... gps de 5 inch la 250 lei
![Uber Geek :ugeek:](./images/smilies/icon_e_ugeek.gif)
Ce mai , am cautat mult rau gps , dar am si gasit peste asteptari, Bafta la achizitii