IGO 8 vs AMIGO
IGO 8 vs AMIGO
Care dintre cele 2 softuri ar fi mai avantajoase, ma refer la interfata, usurinta in utilizare, consum de resurse optim, harti mai exacte?
Re: IGO 8 vs AMIGO
Ambele sunt create de acelasi producator, si au acelasi engine la baza.
Amigo are o interfata mai prietenoasa (simplista), si il recomand incepatorilor
Ca si consum resurse mi se pare ca Amigo e mai putin agresiv, poate si din cauza optiunilor taiate.
Oricum cu un skin potrivit ambele devin foarte asemanatoare.
Hartile, POI si restul resurselor sunt comune
Amigo are o interfata mai prietenoasa (simplista), si il recomand incepatorilor
Ca si consum resurse mi se pare ca Amigo e mai putin agresiv, poate si din cauza optiunilor taiate.
Oricum cu un skin potrivit ambele devin foarte asemanatoare.
Hartile, POI si restul resurselor sunt comune
Poti spune ca amigo este pentru barbati atehnici si pentru femei, iar igo pentru ceilalti priceputi la toate (toti ne credem priceputi, dar daca ne-ar spune adevarul sotiile noastre....)
haha, super tare postul
-
Depinde pentru ce folosesti GPS-ul. Eu cred ca cel mai bun pentru masina mica e IGO8.3.4 multiresolucion. Pentru camion ..IGO 8.5.2 este cel mai bun se cunoaste sub numele de (becker truck). Incearca IGO Primo ,e o versiune noua asemanatoare la Igo Amigo.afgpav wrote:Care dintre cele 2 softuri ar fi mai avantajoase, ma refer la interfata, usurinta in utilizare, consum de resurse optim, harti mai exacte?
Bafta !
Pentru cei nehotarati, exista kit-uri happy marriage, unde pot fi folosite toate cele patru softuri cu acelasi content. Va garantez ca va intra pe nandflash.
english, please