GPS 4.3" Navo 4302 600Mhz
Re: GPS 4.3" Navo 4302 600Mhz
mare rugaminte- de unde luam si noi mai incepatori in ale net- ululi hartile raster cu toate orasele romaniei- un link sau ceva?????- multumesc mult!
pe forum gasiti link-uri
Am o nedumerire: am folosit GPSScan_Debug, şi acesta îmi afişează port 1, baud rate=4800, source NMEA.
Este corect, pentru acest Navo, ca la iGO să pun în sys.txt această valoare de 4800 pentru baud rate ?
Este corect, pentru acest Navo, ca la iGO să pun în sys.txt această valoare de 4800 pentru baud rate ?
da, e ok
Salut!! am si eu intrebare care nu are nicio legatura cu subiectul discutat. V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta.
1. eu as vrea sa-i sterg programul de navigatie si sa-i bag internet, dar problema e ca nu stiu daca imi recunoaste stick-ul de internet ca si echipament extern sau ca un simplu cablu de date
2. sau daca ii recunoaste stick-ul ca si hard extern.
Multumesc anticipat!!
1. eu as vrea sa-i sterg programul de navigatie si sa-i bag internet, dar problema e ca nu stiu daca imi recunoaste stick-ul de internet ca si echipament extern sau ca un simplu cablu de date
2. sau daca ii recunoaste stick-ul ca si hard extern.
Multumesc anticipat!!
functioneaza ca si client usb, nu si host usb
deci raspunsul e NU la ambele intrebari
deci raspunsul e NU la ambele intrebari
Va multumesc pentru lamurire! Dar totusi exista vreun GPS pe care-l pot folosi in acest scop? In cazul in care cunoasteti.
sunt unele modele, de exemplu 7003 sau 5010 care se conecteaza la internet prin bluetooth
ca sa conectezi alt device, e nevoie de o tableta gen Navo T1001 care sa aiba functie "usb host"
ca sa conectezi alt device, e nevoie de o tableta gen Navo T1001 care sa aiba functie "usb host"
-
am cumparat azi pt o prietena acest mic device; f bun... aveam o nelamurire ref la baud rate si port da scrie sus (4800); nu inteleg de ce igo 8 cand ii dai sa caute portul gaseste la baud rate 38400 dar nu o salveaza... ma rog o fi vre-un bug de soft?
alta intrebare: cand apare cu TCM? vreau sa-i iau si sotiei unul dar as vrea si cu TCM |(maimergem si pe-afara cu masina)
salutari si f multumit; maine fac vreo 7-800 km si o sa-l testez mai bine
alta intrebare: cand apare cu TCM? vreau sa-i iau si sotiei unul dar as vrea si cu TCM |(maimergem si pe-afara cu masina)
salutari si f multumit; maine fac vreo 7-800 km si o sa-l testez mai bine