NAVO 7004HD impresii

Post Reply
esperogri
Posts: 9
Joined: Mon Aug 15, 2011 2:08 pm

NAVO 7004HD impresii

Post by esperogri »

Partea 1
Interfata ,softul sunt cele cu care a venit aparatul ,nu are nimic altceva instalat sau modificat.
ecranul : clar, cu unghiuri de vedere bune, intr-o zi extrem de insorita imaginea era lizibila ,cu reglajele la maxim.
sunetul : indicatiilor de directie(andreea cred)tare chiar si cu geamul deschis si o toba cam deranjata
traseu : in Bucuresti ,m-a dus usor si fara intreruperi iar recalcularea rutei a fost facuta in timp util sa poti reactiona
carcasa : am ales aceasta varianta deoarece spatele este mat si nu Black-Piano ca modelul 7002HD. Carcasa lasa impresia de lucru bine facut ,nu trozneste cind este torsionata,si are un design minimalist sobru .Nu arata a chinezarie plina de elemente sclipitoare.Retragerea din dreptul mufelor arata foarte bine ,ergonomic . Micul led rosu ,ce se poate vedea si de pe partea laterala si prin rama neagra a ecranului ,este foarte discret si lasa o impresie placuta de ergonomie bine gindita.
Suportul de parbriz : la o apasare putin mai puternica ,datorita unei gropi ,pe ecran ,a permis caderea aparatului din el. Datorita elasticitatii mari a tijei lasa impresia de fragilitate. Sunt curios cum se v-a comporta in timp la drum lung in soare. Intentionez inlocuirea lui cu ceva mai bun calitativ.
Device-ul a fost pus sa faca ceea ce este gindit sa faca :GPS. Altceva nu am testat , l-am achizitionat pentru GPS .
Acestea sunt impresiile mele ,nu spun ca sunt un specialist in GPS,am folosit citva timp un Garmin, si eu spun ca raportul pret /calitate este excelent .Aparatul s-a "miscat "fluid "in trafic in Buc. si m-a dus acolo unde am vrut fara gresala.
In citeva zile il pun la treaba pe directia Buc, Ruse ,Sofia (centura sud),Kulata ,Tesaloniki ,Halkidiki.Mai scriu impresii si din aceasta calatorie cu el.
Concluzia mea :o achizitie buna .
Damian.

4EST
Site Admin
Posts: 703
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: NAVO 7004HD impresii

Post by 4EST »

Multumesc pentru impresiile de aici si de pe magazin, sunt sigur ca vor fi valoroase potentialilor clienti care nu s-au hotarat inca!

esperogri
Posts: 9
Joined: Mon Aug 15, 2011 2:08 pm

Re: NAVO 7004HD impresii

Post by esperogri »

Si o scurta completare : DA , se poate asculta muzica din el in timp ce folosesti GPS -ul .
Fara nici o modificare ,cu playerul original .Si din memoria interna si din mini SD.
Se aud indicatiile (chiar si nea Gigi care e mai slab ca nivel) si cu muzica aproape de max .
Ca observatie : cind treci pe GPS cu muzica pornita ,volumul reglat de User din playerul de muzica este modificat automat conform setarilor de Volum Principal (primul slider de sus din meniul GPS de Sunet) .
Nu am sesizat modificari in sens negativ in functionarea GPS ului in timp ce se asculta muzica nici din mem .interna nici din card.
Nu am testat inca FM dar o sa scriu impresiile cind o sa fac probe cu el.
Damian

esperogri
Posts: 9
Joined: Mon Aug 15, 2011 2:08 pm

Re: NAVO 7004HD impresii

Post by esperogri »

partea a doua :
Am folosit device-ul in drumul meu prin Bulgaria,Grecia , si mai multe calatorii de o zi prin Grecia zona Halkidiki.A functionat perfect DPDV hardware .Adica a calculat (recalculat)ruta rapid ,a facut fata la caldura ce a trebuit sa o suporte in parbriz ,chiar si suportul cu ventuza pt parbriz ,care nu imi inspira incredere ,a facut fata caldurii cu brio (nu mai cumpar altul). Luminozitatea la maxim si schimbarea unghiului ecranului fata de razele solare au facut ca ecranul sa fie lizibil si la ora 12Am in plin soare.Intr-adevar o sa caut o folie de care vorbea un user pe forum sa incerc sa vad daca se poate face ceva in plus darproblema nu "arde", oricum te poti descurca bine si asa. Volumul sonor a fost suficient si cu geamurile fata deschise.A fost prima calatorie cind nu am stresat sotia cu harta pe suport de hirtie,chiar nu am luat nici o alta harta la mine si totul a decurs perfect. Harta IGO 8 nu stie de centura de nord a Sofiei.
Concluzie daca sunte-ti mai "chiori " asa ca mine si nu vreti sa purtati ochelari de citit cind conduceti ca dimensiune este excelent, iar ca functionalitate ,din punct de vedere Hardware nu a dat gres, circulind in oras cu 50-60 km/h si in afara maxim 130. Merita fiecare banut. Acum studiez posibilitatea de a pune si un Mah-Jong pe el si un Sudoku deoarece e pacat sa nu folosesti si la altceva ,decit GPS ,un ecran asa de generos si bun calitativ.
Damian.

4EST
Site Admin
Posts: 703
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: NAVO 7004HD impresii

Post by 4EST »

multumesc pentru impresii. daca aveti timp, faceti va rog un copy/paste si pe pagina produsului (trebuie sa fie autentificati pentru a putea posta)

duminae
Posts: 1
Joined: Thu Mar 15, 2012 8:09 am

Re: NAVO 7004HD impresii

Post by duminae »

Scula excelenta, astept concediul sa plecam la drum impreuna. Raport calitate-pret excelent. Oricum, nu cred ca-l pot folosi toate capacitatile. Pentru cine este in cautare de un GPS, cred ca NAVO 7004HD este alegerea perfecta, asta fara sa-i cunosc baietii de la firma, care sunt in Brasov, iar eu, in Bucuresti. Comanda a sosit imediat, respectiv a doua zi, am fost chiar surprins.
Sanatate la toata lumea si drumuri usoare de acum inainte !!!!

Post Reply