model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Aceasta sectine este dedicata testelor si comparatiilor atat la nivel hardware, cat si la nivel software.

Va invit sa contribuiti cu experientele si parerile voastre, pentru ca acestea conteaza cel mai mult!
Mike60
Posts: 7
Joined: Mon Feb 08, 2010 4:47 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by Mike60 » Mon Apr 12, 2010 12:10 pm

OK.
dar cu HTC-ul ruland iGo-ul 8.3 aveam liberi 20MB din cei 64 ( maxim ) pe care-i avea.
Asta cu firmware modificat ( xda-developers ).
Cu el nemodificat ramaneau ~ 8MB.
Voi sapa mai departe.

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by 4EST » Mon Apr 12, 2010 1:05 pm

Pai lanseaza igo din cecmd.exe, fa-i minimize si vezi cu un utilitar cat RAM mai e liber din cei 128MB

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by 4EST » Mon Apr 12, 2010 1:06 pm

Ah, sau mai bine:

Vezi ca sunt niste setari in sys.txt in care iti apar bare sus care arata ocuparea CPU si cat RAM e liber.

crisadi
Posts: 12
Joined: Tue Apr 06, 2010 7:07 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by crisadi » Mon Apr 12, 2010 1:27 pm

Playerul video integrat "stie" sa incarce si subtitrarile sau filmele trebuiesc prelucrate mai inainte cu un alt program care sa "lipeasca" subtitrarea?

crisadi
Posts: 12
Joined: Tue Apr 06, 2010 7:07 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by crisadi » Tue Apr 13, 2010 4:31 pm

Din cate am citit, la acest moment, un singur soft suporta acest tip de rezolutie 800x480; in cazul in care dorim sa instalam si un alt soft exista optiunea de a micsora rezolutia la o valoare acceptata de softul respectiv? I-mi cer scuze ca pun atatea intrebari, dar inca astept sa apara aparatul pe stoc si sa obtin raspusurile "butonand-ul" personal. Multumesc

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by 4EST » Tue Apr 13, 2010 5:47 pm

merg mai multe softuri. de exemplu Mireo merge nativ

pentru player, nu stiu daca stie subtitrari, dar se poate pune alt player care stie

crisadi
Posts: 12
Joined: Tue Apr 06, 2010 7:07 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by crisadi » Tue Apr 13, 2010 7:00 pm

Multumesc pt precizari. Poate cineva care se pricepe o sa posteze si pasii care trebuie facuti pentru a instala si acest program; ii multumesc anticipat ;)

crisadi
Posts: 12
Joined: Tue Apr 06, 2010 7:07 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by crisadi » Wed Apr 14, 2010 9:28 pm

A folosit cineva aceasta jucarie in modul "la pas"; i-mi puteti spune cat tine bateria?

crisadi
Posts: 12
Joined: Tue Apr 06, 2010 7:07 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by crisadi » Thu Apr 15, 2010 3:03 pm

Se pare ca o sa pot sa raspund eu la multe intrebari, am vazut ca aparatul e pe stoc. O zi minunata tuturor!

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by 4EST » Thu Apr 15, 2010 6:02 pm

dap, l-am trecut pe stoc pt ca am certitudinea ca se va livra cum scrie pe site: in 7 zile :)

Post Reply