model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Aceasta sectine este dedicata testelor si comparatiilor atat la nivel hardware, cat si la nivel software.

Va invit sa contribuiti cu experientele si parerile voastre, pentru ca acestea conteaza cel mai mult!
Mike60
Posts: 7
Joined: Mon Feb 08, 2010 4:47 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by Mike60 » Tue Mar 23, 2010 9:10 pm

@4EST - normal ca " Ferries " este bifat. Nebifate sunt doar " Unpaved si Permit ".
Cred ca este o problema cu hartile sau cu basemap-ul.
Cu softurile vechi - PN6000-ul, HTC Trin-100, Asus 636N, Mio C725B era OK daca faceam traseu din tara sa ajung pana in UK.
Poate ca nu se mai traverseaza canalul ( nici bac, nici subteran ) :-)). Este ruta Tarom :mrgreen:

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by 4EST » Wed Mar 24, 2010 1:07 am

Da, cel mai probabil e din cauza hartilor

Atunci cand incerci sa ai cele mai noi harti, uneori acestea nu se potrivesc intre ele, sau cu basemap-ul
Chiar cu hartile 2009.12 am citit ceva probleme.

florinhus
Posts: 2
Joined: Sat Mar 27, 2010 12:19 am

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by florinhus » Sat Mar 27, 2010 12:36 am

Mike60 wrote:@4EST
Da este adevarat ce zici cu USB-stickul dar trebuie sa-mi instalez acasa Win-7. Si nu doream acest lucru.
Ai cumva drivere pentru XP-SP2 sau 3 ? Prefer sa lucrez cu sistemul de operare licentiat :-)
A doua intrebare ar fi cum pot sa scot tot ce nu-mi este de folos in acest device ?
Banuiesc ca fara Games, FM, Wallpaper, Music, Flash ar trebui sa ramana mai multa memorie de lucru.
Corect ?

Mihai
stai linistit la 4 g cat are ai destul iar RAM-ul nu este folosit decat cand accesezi :? nu cred ca vei accesa vreodata si jocul si gps-ul simultan. muzica si gps-ul da dar la 128 ram il doare direct in palarie.merge struna.

Mike60
Posts: 7
Joined: Mon Feb 08, 2010 4:47 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by Mike60 » Mon Mar 29, 2010 9:50 am

@florinhus
Nu accesez muzica sau jocuri.
GPS-ul este folosit doar ca GPS :D si este perfect
@4EST
Referitor la eroarea care aparea la finalul calatoriei cred ca stiu de unde este.
Schimbasem limba fem-UK pe care o am de la tine cu ceva mai vechi tot fem-UK. Am revenit la original.
Vad ca nu mai am probleme.

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by 4EST » Mon Mar 29, 2010 10:02 am

aham, bine ca ai identificat problema :)

crisadi
Posts: 12
Joined: Tue Apr 06, 2010 7:07 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by crisadi » Sat Apr 10, 2010 7:54 am

A folosit cineva, la acest model, functia TMC (nu in RO); functioneaza cu ajutorul antenei speciale?

fulger09
Posts: 9
Joined: Thu Feb 11, 2010 7:55 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by fulger09 » Sat Apr 10, 2010 10:09 pm

Cine isi instaleaza Igo8 pe aparat poate sa foloseasca si skin,Gurjon-ul suporta aceasta rezolutie,iar rezultatele vor fi spectaculoase fata de interfata standard!
Pt a nu folosi interfata originala se poate pune interfata "custom" care extinde posibilitatile de exploatare a aparatului.
Intefata "custom" ruleaza independent de cea de fabrica si nu afecteaza softul original,cu conditia ca setarile de baza sa fie lasate in pace si prietenie!
Pt doritori voi posta o asemenea interfata!
GPS fanatic

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by 4EST » Sun Apr 11, 2010 2:03 pm

multumiri lui fulger09 pentru eforturile depuse :)

Mike60
Posts: 7
Joined: Mon Feb 08, 2010 4:47 pm

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by Mike60 » Mon Apr 12, 2010 7:42 am

Nu stiu daca postez in topicul corect.

Este instalat iGo8.
Am incercat si
http://www.gurjon.com/
si
http://www.igo8mods.com/dimka.htm
La unul am mesaj de eroare
" FFUIERROR: Unknown object identifier
Identifier = [d_SoundAutoExitShutdown]
Script "d_StartAutoExitShutdown"command 3
"
la al doilea
" Out of memory
Requested: -1621256
Cache: 540729
"
Merg acum cu originalul si cu hartile noi.
Build: 8.3.4.117940 Built @ Nov 3 2009
Ce as dori sa aibe acest original ?
Un buton de " Mute " scos pe desktop ( ecran ) si un pop-up mare cand depsasesc viteza.
Un lucru interesant este ca atunci cand s-a blocat am citit ce scrie in fisierul " crash " din radacina.
FreeMemory: 23 MB, 112 KB, 0 B
TotalUseableMemory: 26 MB, 716 KB, 0 B
MaxMemory: 26 MB, 716 KB, 0 B
ReservedMemory: 1 MB, 768 KB, 0 B
ActualCacheSize: 0 MB, 977 KB, 464 B
GarbageSize: 0 MB, 977 KB, 464 B
:?:
Poate cineva sa-mi lumineze creierul daca se mai poate :?: :D
Pai free memory ( ~ 20MB ) aveam si cu un HTC Trin-100 care avea 64MB.
As prefera unul din cele doua skin-uri modificate dar se pare ca functioneaza bine.

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: model 5009 cu 128MB RAM si ecran 800x480

Post by 4EST » Mon Apr 12, 2010 9:45 am

Inseamna ca in momentul crash-ului erau liberi 23MB RAM. Daca rulezi un soft de informatii ai sa vezi ca inainte sa rulezi navigatia ai liber mult mai mult RAM din cei 128MB

Este mai complicat de diagnosticat logurile de crash, cam toate spun acelasi lucru.....

Post Reply