GPS 7"

Aceasta sectine este dedicata testelor si comparatiilor atat la nivel hardware, cat si la nivel software.

Va invit sa contribuiti cu experientele si parerile voastre, pentru ca acestea conteaza cel mai mult!
istratescub
Posts: 11
Joined: Wed Jul 20, 2011 7:56 pm
Location: Bucuresti
Contact:

Re: GPS 7"

Post by istratescub » Wed Aug 03, 2011 11:38 am

Freaky wrote:
istratescub wrote:Buna ziua,
Am achiziționat de curan modelu GPS 7" Navo 7004HD
Cum se poate pune o interfata ce sa acceseze mai multe prog de Navigatie (genul celei despre care se vb pt modelul 4302?
Este facuta de mine o interfata ... http://www.megaupload.com/?d=LRSLAGWQ ... am facut-o pe 5009HD (800x480)...
Multumesc frumos.
Acum o incerc,
Si as mai avea o intrebare, se poate instala tom tom pe acest aparat?

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 7"

Post by 4EST » Wed Aug 03, 2011 11:50 am

Asa cum v-am mai spus inca odata aici: http://forum.g-p-s.ro/viewtopic.php?f=1 ... mtom#p1204

NU SE POATE INSTALA TOMTOM PE ACEST APARAT

De altfel nu se poate instala pe nici un aparat cu Windows CE, se poate instala doar pe aparate TOMTOM, pentru ca sistemul de operare este LINUX

E clar acum?

istratescub
Posts: 11
Joined: Wed Jul 20, 2011 7:56 pm
Location: Bucuresti
Contact:

Re: GPS 7"

Post by istratescub » Wed Aug 03, 2011 11:59 am

Am inteles.
Scuze pt ca nu am vazut raspunsul dat anterior

istratescub
Posts: 11
Joined: Wed Jul 20, 2011 7:56 pm
Location: Bucuresti
Contact:

Re: GPS 7"

Post by istratescub » Wed Aug 03, 2011 1:08 pm

Freaky wrote:
Este facuta de mine o interfata ... http://www.megaupload.com/?d=LRSLAGWQ ... am facut-o pe 5009HD (800x480)...
Daca ma poti ajuta:
Am copiat meniul dat de tine .
Exista posibilitatea ca la pornirea aparatului sa intre direct in meniu?
Si cum procedez pentru a iesii din meniu dupa ce dau comanda programului de navigare?
Dupa ce am schimbat in meniu.ini calea fisierului executabil al prog de navigare , la lansarea acestuia nu se inchide fereastra de meniu

gphg
banat
Posts: 126
Joined: Sun Jan 23, 2011 12:31 pm

Re: GPS 7"

Post by gphg » Wed Aug 03, 2011 1:19 pm

Meniul lucreaza in background, de ce trebuie sa iesi din el? Consuma foarte putine resurse si nu incurca cu nimic softul de navigatie lansat.

Freaky
Posts: 22
Joined: Mon May 16, 2011 12:13 pm
Contact:

Re: GPS 7"

Post by Freaky » Wed Aug 03, 2011 1:48 pm

gphg wrote:Meniul lucreaza in background, de ce trebuie sa iesi din el? Consuma foarte putine resurse si nu incurca cu nimic softul de navigatie lansat.
- good point! ;)

Meniul este facut pentru a nu mai butona gps'ul la calea de navigatie, catre alte softuri ... se lanseaza meniul ... apoi lansati ce soft de navigatie doriti ... nu consuma din resurse nu afecteaza cu absolut nimic acest meniu ... pur si simplu am pus intr-un executabil (meniu.exe) caile catre toate acele softuri... calea catre fiecare soft in parte se modifica in meniu.ini ... Bafta! Si sper ca va fi de folos! 8-)

P.S.: Am uitat sa precizez parola la arhiva : Freaky

Freaky
Posts: 22
Joined: Mon May 16, 2011 12:13 pm
Contact:

Re: GPS 7"

Post by Freaky » Wed Aug 03, 2011 1:55 pm

istratescub wrote:
Freaky wrote:
Este facuta de mine o interfata ... http://www.megaupload.com/?d=LRSLAGWQ ... am facut-o pe 5009HD (800x480)...
Daca ma poti ajuta:
Am copiat meniul dat de tine .
1. Exista posibilitatea ca la pornirea aparatului sa intre direct in meniu?
2. Si cum procedez pentru a iesii din meniu dupa ce dau comanda programului de navigare?
3. Dupa ce am schimbat in meniu.ini calea fisierului executabil al prog de navigare , la lansarea acestuia nu se inchide fereastra de meniu
R:
1. Nu permite softul de gps... interfata originala ... sa intre direct executabilul din calea de navigatie (in acest caz meniu.exe) ...
2. nu poti iesi din meniu la lansarea unui soft de navigatie... (cel putin nu m-am strofocat sa vad daca merge facut :) )
3. dupa cum s-a spus ... lucreaza in background ... poti iesi dupa inchiderea softului de navigatie lansat ( :D ) ...

istratescub
Posts: 11
Joined: Wed Jul 20, 2011 7:56 pm
Location: Bucuresti
Contact:

Re: GPS 7"

Post by istratescub » Wed Aug 03, 2011 3:33 pm

Freaky wrote:
gphg wrote:Meniul lucreaza in background, de ce trebuie sa iesi din el? Consuma foarte putine resurse si nu incurca cu nimic softul de navigatie lansat.
- good point! ;)

Meniul este facut pentru a nu mai butona gps'ul la calea de navigatie, catre alte softuri ... se lanseaza meniul ... apoi lansati ce soft de navigatie doriti ... nu consuma din resurse nu afecteaza cu absolut nimic acest meniu ... pur si simplu am pus intr-un executabil (meniu.exe) caile catre toate acele softuri... calea catre fiecare soft in parte se modifica in meniu.ini ... Bafta! Si sper ca va fi de folos! 8-)

P.S.: Am uitat sa precizez parola la arhiva : Freaky
Am gasit parola si inca o data va multumesc
Poate ca nu am fost foarte explicit....
Dupa ce lansez programul de navigatie, in loc sa iasa din meniu si sa apara softul de navigatie lansat, ramane background-ul meniului. Doar daca ies din meniu apare programul de navigatie.

Freaky
Posts: 22
Joined: Mon May 16, 2011 12:13 pm
Contact:

Re: GPS 7"

Post by Freaky » Thu Aug 04, 2011 2:30 am

istratescub wrote:
Freaky wrote:
gphg wrote:Meniul lucreaza in background, de ce trebuie sa iesi din el? Consuma foarte putine resurse si nu incurca cu nimic softul de navigatie lansat.
- good point! ;)

Meniul este facut pentru a nu mai butona gps'ul la calea de navigatie, catre alte softuri ... se lanseaza meniul ... apoi lansati ce soft de navigatie doriti ... nu consuma din resurse nu afecteaza cu absolut nimic acest meniu ... pur si simplu am pus intr-un executabil (meniu.exe) caile catre toate acele softuri... calea catre fiecare soft in parte se modifica in meniu.ini ... Bafta! Si sper ca va fi de folos! 8-)

P.S.: Am uitat sa precizez parola la arhiva : Freaky
Am gasit parola si inca o data va multumesc
Poate ca nu am fost foarte explicit....
Dupa ce lansez programul de navigatie, in loc sa iasa din meniu si sa apara softul de navigatie lansat, ramane background-ul meniului. Doar daca ies din meniu apare programul de navigatie.

http://www.megaupload.com/?d=DSQ5VRMT (updated)

istratescub
Posts: 11
Joined: Wed Jul 20, 2011 7:56 pm
Location: Bucuresti
Contact:

Re: GPS 7"

Post by istratescub » Thu Aug 04, 2011 7:34 am

Multumesc frumos Freaky pentru ajutorul dat, cat si pentru logoul facut pentru mine.
Raman dator multe....multe...... beri....reci...!!!!

Post Reply