GPS 7"

Aceasta sectine este dedicata testelor si comparatiilor atat la nivel hardware, cat si la nivel software.

Va invit sa contribuiti cu experientele si parerile voastre, pentru ca acestea conteaza cel mai mult!
geojack
Posts: 4
Joined: Thu Jun 16, 2011 9:52 pm

Re: GPS 7"

Post by geojack » Thu Jun 23, 2011 9:20 pm

Am o problema , am un navo 7002, nu reusesc sa fac filmuletele sa nu mai sacadeze. Sacadeaza orice film, care sa fie problema?Ms.

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 7"

Post by 4EST » Thu Jun 23, 2011 11:47 pm

probabil e din cauza codecului folosit la filme, sau rezolutiei prea mari

Am testat cu cateva filme ce le aveam pe calculator si merge acceptabil

Sau folositi alt player mai bun decat cel inclus in interfata, de ex tcpmp

nukem
Posts: 8
Joined: Fri Jun 24, 2011 12:37 am

Re: GPS 7"

Post by nukem » Wed Jul 13, 2011 12:16 pm

Am trei intrebari referitoare la modelul 7002:
1-este posibil sa nu faca fata alimentatorul de la bricheta masinii? (a fost descarcat complet si cand l-am conectat la alimentarea masinii cand il porneam se inchidea in citeva secunde de la accesarea IGO8; dupa ~30 min. incarcat cu gps-ul stins a pornit fara probleme. acelasi test cu incarcatorul de casa si a mers perfect). Precizez ca era dupa prima folosire.
2-playerul integrat nu vede subtitrarile *.srt. Ce player imi recomandati?
3-problema cu volumul scazut la transmitatorul FM se poate remedia pe viitor cu un update de firmware?
Multumesc.

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 7"

Post by 4EST » Wed Jul 13, 2011 9:51 pm

1 - da, nu prea reactioneaza bine cand sunt complet descarcate, unele nici nu pornesc pentru ceva timp
2 - tcpmp
3 - posibil

istratescub
Posts: 11
Joined: Wed Jul 20, 2011 7:56 pm
Location: Bucuresti
Contact:

Re: GPS 7"

Post by istratescub » Mon Jul 25, 2011 9:36 am

Buna ziua,
Am achiziționat de curan modelu GPS 7" Navo 7004HD
Cum se poate pune o interfata ce sa acceseze mai multe prog de Navigatie (genul celei despre care se vb pt modelul 4302?

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 7"

Post by 4EST » Mon Jul 25, 2011 9:47 am

trebui sa o faca/adapteze cineva pe cea de 4302, sau alta noua

geojack
Posts: 4
Joined: Thu Jun 16, 2011 9:52 pm

Re: GPS 7"

Post by geojack » Sun Jul 31, 2011 6:33 pm

Am o problema, am un 7002HD, am mers bucuresti-agigea totul ok, nicio problema, din agigea a inceput sa se restarteze, vreau sa ies in turcia, nu stiu ce are, ce trebuie sa ii fac. Deci intra in Igo primo sau in oricare alta aplicatie si dupa 30-40 secunde se restarteaza, mentionez ca am pus decat igo primo pe el, in rest nimic(muzica,poze,etc). Care ar fi problema?Multumesc.

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 7"

Post by 4EST » Mon Aug 01, 2011 11:09 am

consuma foarte mult curent, si e bine sa-l incarcati inainte de calatorie, daca e bateria scazuta, se poate restarta

geojack
Posts: 4
Joined: Thu Jun 16, 2011 9:52 pm

Re: GPS 7"

Post by geojack » Tue Aug 02, 2011 6:30 pm

a fost conectat la bricheta tot drumul, l-am bagat in priza la hotel in mangalia, vad ca nu mai face, sper sa nu ma lase prin bulgaria

Freaky
Posts: 22
Joined: Mon May 16, 2011 12:13 pm
Contact:

Re: GPS 7"

Post by Freaky » Wed Aug 03, 2011 2:33 am

istratescub wrote:Buna ziua,
Am achiziționat de curan modelu GPS 7" Navo 7004HD
Cum se poate pune o interfata ce sa acceseze mai multe prog de Navigatie (genul celei despre care se vb pt modelul 4302?
Este facuta de mine o interfata ... http://www.megaupload.com/?d=LRSLAGWQ ... am facut-o pe 5009HD (800x480)...

Post Reply