GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Aceasta sectine este dedicata testelor si comparatiilor atat la nivel hardware, cat si la nivel software.

Va invit sa contribuiti cu experientele si parerile voastre, pentru ca acestea conteaza cel mai mult!
fulger09
Posts: 9
Joined: Thu Feb 11, 2010 7:55 pm

GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by fulger09 » Fri Nov 12, 2010 11:44 pm

Micul titan!

Am avut placerea sa butonez pe indelete acest aparat si am ramas uimit de ce poate!

In primul rand doresc sa atrag atentia utilizatorilor ca orice modificare necorespunzatoare asupra aparatului duce la pierderea garantiei!

Cu problema asta clarificata sa trecem la aparat:
-are o partitie ascunsa cu numele de ResidentFlash2 care contine shell-ul de fabrica
-de asemenea mai are o partitie ascunsa cu numele ResidentFlash cu diferite setari care este foarte recomandabil a se lasa in pace
-in Windows sunt programe de Office perfect functionale sub WinCE 6.0

Pt a putea folosi la maximum capacitatea memoriei interne am creat o interfata alternativa pe care o pot configura asa cum doresc eu!
In clipa cand dau click pe icoana GPS porneste interfata personala,cu un script oprind pe a ei de fabrica(la iesire din interfata,scriptul reporneste shell-ul de fabrica)

In interfata mea am integrat un player video bazat pe TCPMP player,net superior celui stock:

Image
Image
Image
Image

Uploaded with ImageShack.us

Mi-am facut cruce cand am vazut ce bechmark a scos,pe WinCE 6.0 inca nu am vazut asa ceva!

Cine doreste sa incerce interfata alternativa o poate face descarcand urmatoarea arhiva:

GPS_4.3_model_4302_600Mhz.rar - 16.7 Mb

Despachetati arhiva,copiati tot continutul fara a modifica nimic pe NandFlash!
Dati calea spre executabil:NandFlash\AutoRun\load.exe!

Image
Image

In orice caz,aparat ca asta la pretul asta eu inca nu am vazut,este o mica bestie!

Si in incheiere mentionez ca nu fac reclama nici la aparat si nici la vanzator,cine vrea sa ma creada este bine,cine nu asta este!

Sa aveti o seara placuta!
Last edited by fulger09 on Sat Nov 13, 2010 9:21 pm, edited 1 time in total.
GPS fanatic

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by 4EST » Sat Nov 13, 2010 10:00 am

Multumesc pentru evaluarea si informatiile oferite
Intr-adevar e un aparat cu un raport pret/performanta fantastic

Atentie insa utilizatorilor, cum spuneai mai sus: orice modificare necorespunzatoare asupra aparatului duce la pierderea garantiei!

rcpsi
Posts: 4
Joined: Fri Dec 10, 2010 11:58 am

Re: GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by rcpsi » Sat Dec 11, 2010 6:04 pm

Am cumparat si eu modelul asta.
Intrebare, cum pot instala in windows ce 6 aplicatii?
Cu instalare executabil din windows 7 conectat la gps da o eroare: "Could not download all the selected applications. Reset the device to complete the installation of the successfully downloaded applications". L-am stins si repornit si nu are nici o treaba, nu instaleaza nimic. Mentionez ca l-am conectat cum trebuie, imi apare conectat si cu Windows Mobile Device Center.
Iar daca copiez fisiere .cab nu le pot rula din windows ce 6 de pe gps, din ce am sapat pe net trebuie sa am in directorul windows "wceload.exe" pt a putea rula fisiere cab. Dar nu e si nici nu-l gasesc nicaieri de downloadat.
Nu am reusit sa instalez absolut nimic.

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by 4EST » Sun Dec 12, 2010 9:50 pm

valabil la orice aparat cu windows CE: pur si simplu copii pe el programul deja instalat (folderului lui), si o sa mearga

rcpsi
Posts: 4
Joined: Fri Dec 10, 2010 11:58 am

Re: GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by rcpsi » Mon Dec 13, 2010 4:37 pm

Ok, dar intrebarea e ce copiez? Cum instalez programul pe calculator ca nu ma lasa, adica merge setupul si apoi imi apare interfata automata de copiere pe gps, si apoi eroarea ca nu le-a putut copia... unde gasesc fisiere instalate? sa le copiez manual... Iar daca dezarhivez un fiser cab pe calculator apar fisiere .000 .001 si n-am ce face cu ele...

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by 4EST » Mon Dec 13, 2010 5:39 pm

nu instalezi din cab-uri, cauti zip-ul cu programul deja instalat

Sau, daca chiar vrei, in .cab de fapt sunt fisierele programului redenumite in .001, .002, cum spui tu. Undeva ai si lista cum trebuie redenumite (numele corect)

rcpsi
Posts: 4
Joined: Fri Dec 10, 2010 11:58 am

Re: GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by rcpsi » Mon Dec 13, 2010 6:10 pm

Da, dar pe net gasesti mai mult kitul sau cab-ul la aplicatii... in fine, nu conteaza, am rezolvat, era cum am zis eu lipseste wceload.exe din directorul windows de pe aparat.
Deci cine vrea, instaleaza activesync pt xp sau Windows mobile device center pt windows 7 apoi, copiaza wceload.exe de pe situl asta
http://www.meizume.com/downloads/meizu- ... -only-515/
si il baga in directorul de windows de pe aparat
apoi va putea instala applicatii pt windows ce (le rulezi de pe calculator si le instaleaza automat pe aparat)

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by 4EST » Tue Dec 14, 2010 12:14 am

Multumesc pentru sugestie, sunt sigur ca va fi de folos!

viossboss
Posts: 14
Joined: Mon Oct 11, 2010 9:27 pm
Location: braila

Re: GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by viossboss » Mon Feb 28, 2011 9:56 pm

"plese point the image`s center area correcrly" , deja a devenit enervant. Pot sa scap de ea si daca da ,CUM ? :x
GPS 4.3" Navo 4302 600Mhz IGO 8.3.4.142975 ;Primo 1.2 .

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 4.3" model 4302 600Mhz

Post by 4EST » Tue Mar 01, 2011 11:38 am

nu mai apasa asa lung pe power-on.

Daca tii prea mult, poate intra in meniul de calibrare

Post Reply