TMC extern

Aceasta sectine este dedicata testelor si comparatiilor atat la nivel hardware, cat si la nivel software.

Va invit sa contribuiti cu experientele si parerile voastre, pentru ca acestea conteaza cel mai mult!
motanel_pufos
Posts: 4
Joined: Thu Dec 24, 2009 12:41 pm

TMC extern

Post by motanel_pufos » Fri Jan 15, 2010 5:52 pm

Am si eu o intrebare despre TMC-ul extern.
Cum functioneaza?
Merge si in Romania sau doar in afara unde sunt servicii pt asa ceva.

Multumesc anticipat.

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: TMC extern

Post by 4EST » Fri Jan 15, 2010 10:10 pm

Doar de la Ungaria mai inspre vest functioneaza TMC-ul.
In Romania nu a fost implementat

Insa este foarte util, cei care au stat in blocajele pe autostrada stiu cum e, problema pe autostrada e ca nu te poti intoarce, nu ai decat sa stai la coada :)
Intr-o iarna m-a prins o coada cu rezervorul pe rosu, am avut emotii...

nicu014
Posts: 29
Joined: Mon Jun 25, 2012 8:09 am

Re: TMC extern

Post by nicu014 » Tue Jun 26, 2012 12:07 pm

Cat costa un TMC extern?
In Grecia functioneaza?

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: TMC extern

Post by 4EST » Tue Jun 26, 2012 4:14 pm

functioneaza doar in anumite tari din europa de vest

larialex
Posts: 15
Joined: Thu Jul 12, 2012 8:44 pm

Re: TMC extern

Post by larialex » Thu Jul 19, 2012 5:09 pm

In magazin nu am gasit modul TMC de vanzare. Aveti asa ceva sau de unde se poate achizitiona unul?
Va multumesc

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: TMC extern

Post by 4EST » Thu Jul 19, 2012 6:16 pm

nu avem la vanzare interfete TMC
Am avut mai demult

larialex
Posts: 15
Joined: Thu Jul 12, 2012 8:44 pm

Re: TMC extern

Post by larialex » Thu Jul 19, 2012 8:28 pm

Sunt compatibile toate modulele TMC externe? Sau sunt produse si ele in functie de aparatul GPS?
Ma gandesc sa caut un TMC in alta parte, dar nu as vrea sa am surprize sa nu mearga cu GPS-ul...

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: TMC extern

Post by 4EST » Thu Jul 19, 2012 10:19 pm

nu sunt compatibile toate, si nici n-as putea sa va spun care ar fi.

Avand in vedere ca nici in RO nici in CN nu functioneaza TMC, atat noi cat si producatorul suntem cam in ceata cu TMC-ul

larialex
Posts: 15
Joined: Thu Jul 12, 2012 8:44 pm

Re: TMC extern

Post by larialex » Thu Jul 19, 2012 11:59 pm

Multumesc mult de raspuns. Macar sa nu iau teapa...
Rog toti posesorii de TMC sa indice GPS-ul din dotare si TMC-ul aferent, daca au asa ceva.
Multumesc mult.

grigoregore
Posts: 14
Joined: Sun May 02, 2010 11:39 pm

Re: TMC extern

Post by grigoregore » Fri Jul 20, 2012 9:41 pm

daca ai igo 8 instalat, verifica in rubrica "cautare port TMC", cam asa suna (eu am primo acum si nu mai stiu exact cum se numeste aceea functie) acolo iti apare o serie de denumiri ale TMC-uri externe, eu am gasit doar 2 dintre ele in comert. 1 este cel care era pe acest forum de vanzare si 2 GNS pe care l-am si cumparat, la aparatul meu nu a mers, tind sa cred datorita soft-ului, si aici nu ma refer la primo ci la varianta mea de primo avea un complex de erori in legatura cu tmc-ul, pe alte aparate a mers conectat, pritre care si un aparat de 5" achizitionat de pe acest forum, ceea ce stiu sigur este ca acest GNS era destinat pentru aparatele garmin si am citit pe undeva ca TMC de garmin merg sigur si cu igo mai ramane compatibilitatea dintre aparat si aceste TMC-uri externe. In incheiere TMCextern de tomtom nu sunt suportate de igo, probat.

Post Reply