schimbare logo

razal
Posts: 2
Joined: Wed Nov 17, 2010 7:52 pm

Re: schimbare logo

Post by razal » Mon Aug 13, 2012 10:36 am

Pentru 5002 HD BT IN nu reusesc sa schimb logo. Am procedat conform instructiunilor,( update logo din System) cu .bmp sub 2MB si cu 16 si cu 24 biti pe culoare . Imi raspunde ca nu e corect fisierul.
A incercat cineva>

Multumesc!

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Mon Aug 13, 2012 3:01 pm

razal, rezolutia este 800x480?

razal
Posts: 2
Joined: Wed Nov 17, 2010 7:52 pm

Re: schimbare logo

Post by razal » Mon Aug 13, 2012 10:19 pm

4EST wrote:razal, rezolutia este 800x480?
Da , rezolutia este 800x480, nu reusesc.

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Mon Aug 13, 2012 10:37 pm

am mai auzit de probleme cu anumite marci de microSD

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Mon Jul 22, 2013 9:48 am

obsidian40 wrote:Am incercat toate variantele sa schimb imaginea de start, dar fara rezultat...Ma ajuta si pe mine cineva cu toti pasii pe care trebuie sa-i fac ? Multumesc!
ce model este?

ruh01
Posts: 2
Joined: Mon Jul 15, 2013 11:17 am

Re: schimbare logo

Post by ruh01 » Tue Jul 30, 2013 12:35 am

Salut, pe noul 5002 cu 800mhz si 256 ram se poate? si care ar fi procedura? Este posibil sa schimb si imaginea de desktop, adica chestea aia cu floricele? thnx

4EST
Site Admin
Posts: 697
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Tue Jul 30, 2013 10:24 am

pai aceiasi procedura: logo.bmp 24biti salvat in radacina pe card, 480x272

imaginea de pe desktop - nu stiu

ruh01
Posts: 2
Joined: Mon Jul 15, 2013 11:17 am

Re: schimbare logo

Post by ruh01 » Tue Jul 30, 2013 10:33 am

nope, nu merge, am luat un logo din pachetul de 480x272, l-am redenumit in logo.bmp, l-am copiat pe card, am intrat in setari si am dat update logo, imi spune ca a gasit fisierul si cand ii dau ok zice ca formatul sau tipul fisierului sunt gresite. ...nu este o drama, dar imi place sa customizez ce se poate. poate am o problema cu cardul, imi face figuri aparatul cand este inauntru, ba nu porneste, ba se blocheaza, la fel face si primo. cand scot cardul nu mi se pare ca mai face. poate asta e buba, o sa incerc cu alt card formatat fat32.

LE am incercat cu trei carduri de 8 gb si cu toate face la fel...


LLE nu am reusit cu imaginile din pachetul descarcat, mi-am facut eu o imagine pe rezolutia deviceului, 24biti, BMP, si a mers actualizata din Settings.

mihaif78
Posts: 2
Joined: Sun Jun 19, 2011 1:11 pm

Re: schimbare logo Wayteq X980BT

Post by mihaif78 » Wed Dec 17, 2014 10:43 am

Va rog, ma poate ajuta cineva la acest model ? Ma tot chinui si nu gasesc varianta potrivita. Multumesc anticipat

johnny_22_83
Posts: 6
Joined: Sun Oct 02, 2011 9:33 pm

Re: schimbare logo

Post by johnny_22_83 » Sat Apr 22, 2017 12:46 pm

Salut,
Cum se schimba imaginea de start la 7046?
Multumesc

Post Reply