schimbare logo

ungureanuc
Posts: 9
Joined: Wed Sep 14, 2011 7:14 pm
Location: Land of Choice

Re: schimbare logo

Post by ungureanuc » Wed Sep 28, 2011 12:16 pm

Multumesc pentru promptitudine!
Cred ca e ceva ce nu fac eu bine... am vazut aici undeva ca pentru modelul 7003 trebuie sa redenumesc in logo.bmp, am facut asa si am pus in radacina cardului dupa care am oprit si repornit aparatul. Dar nu s-a modificat imaginea.. :)
All the software, maps and any other applications posted here are ONLY FOR EVALUATION!
Therefore if you wish to use any of these applications you have to buy them, with proper licences. It is strictly forbidden to sell any of these software

Razvan_D
Posts: 32
Joined: Sun Dec 05, 2010 11:35 pm

Re: schimbare logo

Post by Razvan_D » Wed Sep 28, 2011 7:42 pm

Pentru modelul Navo 7003HD:

Se salveaza imaginea pe card in format bmp, 800x480 cu numele logo.bmp si se porneste aparatul cu cardul introdus. Automat isi va actualiza imaginea de pornire.

Nu poti sa o pui pe card cu aparatul inchis? apoi sa il deschizi, sau poate trebuie pusa in alt director.

Edit: Incearca cu imaginea din arhiva asta, dezarhiveaza si copiaza imaginea asa cum este.
http://dl.dropbox.com/u/2293648/navo/logo.rar

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Wed Sep 28, 2011 8:23 pm

la 7003HD cu winCE6.0 mai e nevoie de un fisier, la 5.0 merge cum a spus Razvan

ungureanuc
Posts: 9
Joined: Wed Sep 14, 2011 7:14 pm
Location: Land of Choice

Re: schimbare logo

Post by ungureanuc » Wed Sep 28, 2011 9:24 pm

Salutare din nou.
Am urmat pasii intocmai, insa rezultatul e acelasi: imaginea nu se schimba.
O chestie sesizata: am intrat in wince (5.0) si am incercat sa pun ca desktop background imaginea ta (logo.bmp), o incarca- deci este selectata - insa desktopul nu isi schimba imaginea. Nu stiu in ce masura ajuta cele constatate insa pentru mine a fost ceva "ciudat"
Multumesc mult!
All the software, maps and any other applications posted here are ONLY FOR EVALUATION!
Therefore if you wish to use any of these applications you have to buy them, with proper licences. It is strictly forbidden to sell any of these software

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Wed Sep 28, 2011 10:28 pm

poate ca trebuie sa fie 24bit imaginea

esti sigur ca e CE5.0?

Am actualizat acum pagina din zona suport cu schimbarea imaginii si pentru CE6.0 la Navo 5010 si Navo 7003

ungureanuc
Posts: 9
Joined: Wed Sep 14, 2011 7:14 pm
Location: Land of Choice

Re: schimbare logo

Post by ungureanuc » Wed Sep 28, 2011 10:35 pm

Da, sigur, este 5.0.1400 (verificat cu ResInfo). Nu e un capat de tara, dar as fi vrut sa-l customizez pt masina. Mai incerc.
Multumesc mult!

L.E. - Gata! Am "rezolvat"! Am pus logo.bmp de la Razvan - caruia ii multumesc frumos - pe un card de 256MB...Si..voila, la pornirea aparatului s-a updatat splash screen-ul! Mentionez ca folosesc un card de 16GB class 6, de pe acesta, update-ul nereusind.
All the software, maps and any other applications posted here are ONLY FOR EVALUATION!
Therefore if you wish to use any of these applications you have to buy them, with proper licences. It is strictly forbidden to sell any of these software

Hiriscau
Posts: 3
Joined: Fri Sep 23, 2011 12:13 pm

Re: schimbare logo

Post by Hiriscau » Fri Feb 03, 2012 1:37 pm

Buna,
Am un GPS NAVO 7004HD si cand vreau sa schimb imaginea recunoste fisierul logo.bmp, dar imi apare mesajul
"Esec la actualizare, formatul fisierului este gresit"
Mentionez ca am pus si fisierul 918C.img
Ce trebuie sa fac ?

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Fri Feb 03, 2012 6:16 pm

fisierul bmp trebuie sa fie 800x480, nu mai stiu, 16 sau 24 bit

Nu aveti nevoie de fisierul .img

eleet
Posts: 1
Joined: Sat Apr 30, 2011 9:30 am

Re: schimbare logo

Post by eleet » Wed Jul 18, 2012 4:14 pm

Poate a mai patit cineva problema mea. Am un gps NAVO 5009 TV-B-AV si nu reusesc sa ii schimb imaginea de start. Mi-a dat dl. Dan cateva sfaturi, dar nicium nu merge. Am incercat diferite tipur de carduri(2,4,16 chiar 32gb) formatate fat, fat 32, ntfs dar tot nu merge. Poate ma puteti ajuta cu vreo idee. Multumesc.

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Mon Jul 30, 2012 1:16 pm

am actualizat pagina de suport si pentru acest model:

http://g-p-s.ro/index.php/suport/schimb ... ne-pornire

Post Reply