schimbare logo

Post Reply
Freaky
Posts: 22
Joined: Mon May 16, 2011 12:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by Freaky » Tue May 31, 2011 2:09 am

Am un 5009HD. Unde anume copiez startup.raw ? Doar il copiez sau mai trebuie scris ceva pe undeva?

4EST
Site Admin
Posts: 699
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Tue May 31, 2011 9:20 am


Freaky
Posts: 22
Joined: Mon May 16, 2011 12:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by Freaky » Tue May 31, 2011 9:52 am

Am vazut topicul si am citit tot, dar ... am downloadat un startup.raw din linkurile dvs de mai sus ... l-am copiat direct pe GPS ... si "nada" ... same old NAvo.ro logo ... nu am incercat pe card ... voiam sa stiu exact unde il copiez ... in radacina cardului (sau gps'ului)?... sau intr-un director anume ... etc ...? :( . Mentionez ca nu prea m-am ocupat schimbarea imaginii de start ... dar astazi doresc sa il schimb si nu vreau sa fac n teste pana reusesc. Doresc sa stiu exact pasii pe care trebuie sa-i urmez. (I'm a novice).
________________
-= Navo 5009HD =-

4EST
Site Admin
Posts: 699
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Tue May 31, 2011 9:57 am

se copie in radacina cardului

insa am mai primit feedback ca la ultimele versiuni de firmware nu se mai actualizeaza automat logo-ul, o fi un bug sau a fost scoasa aceasta facilitate

ramane varianta cu rescrierea firmware-ului, dar asta e mai riscanta

Freaky
Posts: 22
Joined: Mon May 16, 2011 12:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by Freaky » Tue May 31, 2011 10:13 am

Multumesc pentru raspuns ... l-am copiat doar in radacina Gps-ului (acolo unde este si softul - Igo8). O sa incerc si in radacina cardului ...

adriansimo
Posts: 6
Joined: Sun Jul 24, 2011 10:04 am

Re: schimbare logo

Post by adriansimo » Mon Jul 25, 2011 2:06 pm

am pus un fisier logo.bmp in radacina cardului si am incercat sa modific logo redenumit dupa un bmp cu citoren dat jos de aici, cu utilitarul din interfata dar imi spune ca nu poate face update de logo pentru ca formatul nu este bun.

4EST
Site Admin
Posts: 699
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Mon Jul 25, 2011 3:05 pm

pe ce aparat?

mihaif78
Posts: 2
Joined: Sun Jun 19, 2011 1:11 pm

Re: schimbare logo

Post by mihaif78 » Tue Jul 26, 2011 11:29 am

Salutare! Ma ajuta cineva si pe mine ? Am un WaiteQ 920bt si nu reusesc sa-i schimb logo cu unul de Mercedes luat de la voi.Folosesc memoria lui de 2 gb, fara card. Rugamintea, daca poate sa-mi explice cineva procedura, trebuie sa precizez ca sunt novice. Multumesc anticipat !

4EST
Site Admin
Posts: 699
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: schimbare logo

Post by 4EST » Tue Jul 26, 2011 3:42 pm

Aici oferim in principiu suport pentru GPS-uri Navo

Din cunostintele mele trebuie sa fie bmp si sa se numeasca ceva de genul logo82.bmp, dar difera de la un model la altul

Bafta

adriansimo
Posts: 6
Joined: Sun Jul 24, 2011 10:04 am

Re: schimbare logo

Post by adriansimo » Thu Jul 28, 2011 2:28 pm

am incercat sa schimb logo pe aparatul de 4,3 "
are in meniu schimbare logo.

Post Reply