GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Aici se pot discuta diverse modele de GPS-uri, intrebari si raspunsuri referitoarele la ele
marius_simedrea
Posts: 14
Joined: Sat Mar 30, 2013 2:14 pm

GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by marius_simedrea » Wed Apr 24, 2013 7:24 pm

Buna!
Am cumparat acest aparat, respectiv : GPS 7" Navo 7014A DVR Android si in caracteristicile de pe site scrie ca suporta Google Play.
Din pacate eu nu am reusit sa ma conectez la Google Play.
Rog sa-mi raspunda cineva, daca se poate face conectarea la Google Play sau nu si daca se poate, cum trebuie procedat.
Mentionez ca pot sa ma conectez la internet prin wireless.
Multumesc anticipat!

marius_simedrea
Posts: 14
Joined: Sat Mar 30, 2013 2:14 pm

Re: GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by marius_simedrea » Wed Apr 24, 2013 8:32 pm

Mai am o neclaritate in legatura cu aparatul de mai sus!
Dupa ce sunt conectat la internet, intru la "System Update" > apas pe "Detection version" si dupa 2-3 secunde de cautare primesc urmatorul mesaj :
" Request information errors, unknow model ".
Sa inteleg ca modelul aparatului este necunoscut sau care este problema ???
Se poate actualiza sau nu?
Multumesc anticipat , din nou!

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by 4EST » Thu Apr 25, 2013 9:17 am

Rezolvarea pentru google play o gasiti pe pagina de suport http://g-p-s.ro/index.php/suport

Nu stiu daca va functiona system update prin internet, dar functioneaza local, cu fisier de update.

marius_simedrea
Posts: 14
Joined: Sat Mar 30, 2013 2:14 pm

Re: GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by marius_simedrea » Thu Apr 25, 2013 5:15 pm

Din pacate nu reusesc conectarea la Google Play.
Am procedat conform instructiunilor privind update la android cu arhiva descarcata si pusa pe un card microSD in radacina.
Apare imaginea cu robotul cu un cub invartindu-se si o linie orizontala care se incarca, dar acest lucru dureaza doar 2-3 secunde si linia se incarca aprox. 25% din cate am observat in aceste 2 secunde, dupa care se restarteaza, dar tot nu se conecteaza la Google Play.
Am incercat si cu, cardul scos si tot nu reusesc.
Poate nu am procedat eu bine, dar mi se pare prea rapida acea actualizare de 2-3 secunde.
Astept sfaturi si pareri.
Multumesc!

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by 4EST » Fri Apr 26, 2013 11:55 am

Metoda 2:

Descarcati http://g-p-s.ro/images/stories/gps/7014 ... ateFix.zip

Dezarhivati si instalati cele 2 apk-uri. Restart.

Astept feedback sa-mi spuneti daca functioneaza

marius_simedrea
Posts: 14
Joined: Sat Mar 30, 2013 2:14 pm

Re: GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by marius_simedrea » Fri Apr 26, 2013 5:03 pm

Am descarcat si dezarhivat arhiva, dupa care am instalat cele doua apk-uri si am restartat.
Tot nu a mers.
Apoi am rulat cele doua aplicatii instalate de cele 2 apk-uri si am dat din nou restart.
MINUNE!!!!
Acum a mers!!!
Multumesc mult pentru sfaturile si suportul acordat!
Sarbatori fericite!

4EST
Site Admin
Posts: 696
Joined: Tue Dec 09, 2008 10:13 pm
Contact:

Re: GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by 4EST » Fri Apr 26, 2013 11:13 pm

Ma bucur ca s-a rezolvat :)

Ce aplicatii s-au instalat, cum se numesc?

marius_simedrea
Posts: 14
Joined: Sat Mar 30, 2013 2:14 pm

Re: GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by marius_simedrea » Sat Apr 27, 2013 8:35 am

4EST wrote:Ce aplicatii s-au instalat, cum se numesc?
Online Update si Local Update. ;)

andrei
Posts: 1
Joined: Thu Apr 11, 2013 4:38 pm

Re: GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by andrei » Mon Apr 29, 2013 11:11 am

Si la mine a functionat . Se conecteaza fara probleme la google play
Multumesc mult pentru suportul acordat! Mult respect
Sarbatori fericite!

marius_simedrea
Posts: 14
Joined: Sat Mar 30, 2013 2:14 pm

Re: GPS 7" Navo 7014A DVR Android

Post by marius_simedrea » Sun May 12, 2013 7:10 pm

Zile acestea am vrut sa testez modul cum filmeaza un anumit traseu, cu aplicatia DailyRoads Voyager si am observat ca , filmeaza aprox. 4-6 secunde , dupa care se intrerupe 1-2 secunde si tot asa.
In materialul video de prezentare de pe site, am vazut ca filmarea este cursiva, fara intreruperi.
Se poate sa-mi spuneti daca trebuie facute anumite setari , in afara de cele deja existente in aplicatie?
Sau orice alta informatie pentru remedierea situatiei mentionate mai sus.
Multumesc anticipat!

Post Reply